Bernina Lockmachines

Bernina L 450

Het perfecte instapmodel met handige functies.

De gemakkelijk te bedienen 2-, 3- of 4-draads overlocker. Met de L 450 kunt u alle soorten stof overlocken: van dunne zijde en satijn tot denim, fleece en rekbare stoffen. En dit met het grootste gemak. Het differentieel-transport zorgt voor platte naden. D.m.v. een druk op de knop wordt de rolzoomfunctie ingeschakeld. Als u alleen de rechter- of linkernaald gebruikt, heeft u nog meer mogelijkheden, namelijk smalle en brede variaties op diverse steken. Binnen de kortste keren zult u overlocken zoals een professional!

Eigenschappen
-Instelbare draadspanning
-Professioneel bovenmes
-Differentieel-transport 1
-Rolzoomhevel

Prijs € 949.-

Bernina Lock L 460

Bernina L 460 Overlock
  • Bernina L460 overlock machine

Hoogwaardige steken
Geen golvende of lubberende naden
Snel en soepel bij elke snelheid
Eenvoudig en ergonomisch inrijgen met de kleurcode inrijg route. Goed verlicht, grote naairuimte
Ingebouwd rolzomen voor zeer eenvoudig en snel schakelen tussen gewone lock steek en rolzoom steek
Electronisch gestuurde motor zorgt voor perfect regelen van de snelheid en hoge doorsteekkracht. Stapvoets tot een zeer hoge snelheid met behoud van een perfecte steek.

Gemakkelijk te gebruiken
Wanneer je werkt met een lockmachine betekent dit tijdwinst en professionele resultaten. Naaiprojecten krijgen snel gestalte met weinig inspanning. De innovatieve functies maken BERNINA lockmachines heerlijk makkelijk in het gebruik. Maar nog belangrijker is dat de Bernina lockmachines zorgen voor een professionele kwaliteit tot in de laatste steek. De overlock machine is de perfecte aanvulling op je naaimachine.

Gepatenteerde Micro Thread Control (MTC)
Makkelijk te gebruiken - een one-step aanpassing/finetuning. Je steek valt altijd perfect op de rand van de stof. Vermindert onnodig testen op zoek naar de perfecte steek. Met dit systeem maak je professionele naden en perfect afgewerkte randen exact zoals in de confectie industrie.

Gebruiksgemak en Comfort
Twee heldere LED-lampjes verlichten het naaigebied evenals de grijper inrijg gebied
Je overlock hulpmiddelen zijn gemakkelijk te bereiken in de grijperdeksel/front klep, dus altijd binnen handbereik. Opvang bakje voor stof- en garenresten. Ook zeer geschikt voor het opslaan van het voetpedaal na gebruik. Zware gelijkstroommotor voor doorsteekkracht, perfect regelbare en hoge eindsnelheid. Aanschuiftafel voor groot werkoppervlak. Kniehevel voor omhoog en omlaag zetten naaivoet.

Nauwkeurig en Flexibel
Naai snel en soepel bij elke snelheid. Stikt en snijd dikke stoffen met gemak en precisie. Stikt zonder golvende naden in breisels en maakt perfect rimpel vrije naden in fijne stoffen door zijn differentieel transport.

Gemakkelijk inrijgen
Gemakkelijk inrijg systeem voor de naald draden door handmatige draadinrijghulp. Eenvoudige manier voor het inrijgen van de ondergrijper met de draadinrijghulp. Door zijn kleurcode weg per draad een zeer overzichtelijke manier van inrijgen van iedere draad. Externe draadafsnijder gemakkelijk voor doorsnijden van de draden als u de stof af bent. Handwiel positie markeringssysteem zorgt voor een juiste stand van de machine tijdens het inrijge

prijs € 1249.-