Over ons

Nieuwe website van Rutten Naaimachines

Neem eens een kijkje op de nieuwe site van Rutten Naaimachines, tevens is deze ook geschikt voor uw Tablet en smart telefoon

Bedrijfsprofiel Rutten Naaimachines

Rutten naaimachines is reeds 30 jaar een begrip in Venlo en omstreken. Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, dat wil zeggen uitgebreid advies, begeleiding en perfecte garantie. In de overzichtelijke winkel kun u terecht voor alle Europese topmerken van naai- en lockmachines, waar wij officieel Dealer van zijn.
Bent u van plan een nieuwe naaimachine aan te schaffen? Loop dan eens bij ons binnen en laat u deskundig voorlichten. Het is zeker de moeite waard om bij ons langs te komen.


Van de merken Pfaff en Bernina Naaimachines hebben wij de meeste modellen voor u in de winkel klaar staan.

Alle machines worden met volledige garantie en omruil garantie en gratis onderhoudsbeurt geleverd.

Klanten reacties over Rutten Naaimachines

 • Goede winkel, mooi assortiment, ik heb mijn oude machine voor een reparatie gebracht. Deze had ik van mijn moeder gekregen, en verwachte niet dat de machine nog te maken was. Toch is mijn hij voor een schappelijke prijs hersteld ,bedankt firma Rutten

  Anja, Blerick
 • Na een goed advies heb ik een prachtige bernina gekocht, deze bevalt mij zeker beter dan mijn oude machine, wat een mogelijkheden en wat een verschil!

  Meike, Venlo
 • Mijn trouwe machine had ik eigenlijk al afgeschreven, maar hij bleek toch te repareren! Nooit gedacht, nu functioneerd de machine weer perfect,ook nog met garantie gerepareerd.

  Karin, Blerick
 • De naaimachines van vandaag de dag zijn halve computers! Mijn tip: ga het een keer zelf zien in de winkel, je zal nog verbaasd staan!

  Ariane, Maastricht
 • Afgelopen week n Bernina gekocht bij Rutten. Super geholpen en goed advies, ben blij met mijn aankoop, en ga dadelijk voor het eerst beginnen. Team Rutten jullie zijn TOPPERS

  Kiki, Blerick
 • Als ik eerder had geweten van de mogelijkheden van een moderne machine had ik al veel eerder eens een nieuwe gekocht!

  Gertie, Venlo

Foto impressie van de winkel