Brother

De Little Angel is de ideale beginners naaimachine, voor jonge creatievelingen. Met een vingerbescherming; écht veilig. Geleverd met extra frontplaatjes, kies de leukste! Met een metalen binnenwerk en duidelijke bediening verwerkt de machine dunne en dikke stoffen heel eenvoudig.

 

Functies:
• 14 Steken
• Heldere LED verlichting
• Horizontale spoel
• Vingerbeschermer
• Inclusief instructie DVD
• 3 jaar garantie

Prijs € 129.-

Brother naaimachines

Brother XN 1700

Brother XN1700

Traditionele naaimachines met metalen chassis. Voor zowel functionele als decoratieve steken. Ideaal voor maken van kleding en eenvoudig verstelwerk.
• Bovengeladen spoel
• 4-staps knoopsgat
• Vrije-armconversie.

Prijs € 149.-

Brother borduurmachine PR1000

Brother PR 1000

De Brother PR-1000 biedt u de mogelijk-heid en technologie van een commerciëleborduurmachine en is toch heel een-voudig in gebruik. Deze innovatieve machine iscompact en kan overal in huis geplaatst wordenen portable genoeg om overal mee naar toe tenemen. De attractieve prijs stelt u in staat om aluw borduurdromen uit te laten komen.

Door eenvoudigeen geheugenkaart in dedaarvoor bestemde gleuf testeken, kunt u direct en automatisch een origineelpatroon van uw keuzeborduren.Beheer alle functies door eenvoudig het duidelijk te lezen LCDscherm aan te raken. Intuïtieve commando’s en een ingebouwde handleiding maken het bedieningspaneel eenvoudig in het gebruik en snel te leren

Brother heeft een gevestigde reputatie op het gebied van het producerenen ontwikkelen van hoge kwaliteitnaai- en borduurmachines, voor zowel de industriële als de consumentenmarkt.

Innov-is 15

Computergestuurde naaimachine - 16 steken
Bent u op zoek zijn naar uw eerste machine of naar een machine die gewoon eenvoudig in gebruik is, dan is de Innov-ís 15 een perfecte keuze. De electronische kiesschijf maakt deze machine heel gebruiksvriendelijk. Draai hem simpelweg naar de steek die u wilt gebruiken en u kunt van start. Het LCD scherm geeft u in één oogopslag informatie over de steeklengte- en breedte. Zelfs de draad doorvoeren is eenvoudig met de automatische draadinrijger. Eenvoudig betekent niet dat u in hoeft te leveren op functies. 16 Steken inclusief 3 verschillende knoopsgatstijlen geven u dat professionele resultaat.

Prijs € 369.-

Brother Innovi's 35

Als u al wat langer naait en u bent op zoek naar een uitbreiding van functies, dan is de veelzijdige Innov-ís 35 iets voor u. De elektronische kiesschijf biedt u de 70 steekpatronen, inclusief 7 knoopsgatstijlen onder uw vingertoppen. Het LCD-scherm laat u in één oogopslag de gekozen steek zien. Met de elektronisch bestuurde functies kunt u het steekformaat op een nauwkeurige en eenvoudige manier instellen.

Prijs € 549.-